Om Skanbex

our-story-img.jpg

När det kommer till underhållsfria entrétak är det ingen matchar Skanbex. Vi erbjuder nämligen Nordens bredaste sortiment med störst variation i såväl bredder, stilar som färgval.

I mitten på nittiotalet kom vi fram till att det saknades entrétak som både var snygga och hållbara. Därför startade Skanbex samarbetet med tyska Dusar. Idag erbjuder vi ett heltäckande sortiment av entrétak och skärmtak från flera leverantörer, som passar till allt från representativa entréer till källaringången på fritidshuset.

Numera säljer vi också glasräcken i flera varianter där du fritt kan välja stil och utseende. Vi kan även montera i Stockholmsområdet. Valmöjligheterna är oändliga; glas och stål, glas och trä eller endast glas- endast fantasin sätter begränsningarna

Vi arbetar främst med Tyska firmor som är specialiserade på snygg design och kvalitet. De levererar tysk ingenjörskonst när den är som bäst. Genom vårt  täta samarbete kan vi erbjuda dig marknadens populäraste entrétak , skärmtak och glasräcken till konkurrenskraftiga priser. Glaset tar vi naturligtvis från Småland.